Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Déri Tibor, Újpest DK-s polgármestere számára a sajótóból derült ki, hogy egy patrióta szellemiségű, kétestés koncertet terveznek november második hétvégéjére a kerületben.

Az antifasiszta sajtó úgy tálalta az eseményt, miszerint „olyan zenekarok lépnek majd fel, amik a rasszizmust, az antiszemitizmust, az erőszakot népszerűsítik, és akad köztük olyan is, amely több országban betiltott neonáci hálózathoz köthető”.

A budapesti rendőrfőkapitányság szóvivője a Bellingcat nevű NGO-nak küldött közleményében azt írta, hogy „megteszik a szükséges intézkedéseket, ha bűncselekményre vagy annak előkészületére érkező információ érkezik hozzájuk. Szükség esetén együttműködünk a hazai és nemzetközi kollégákkal”.

Ez a szervezet hívta fel a hazai zsidó-liberális sajtó figyelmét is az eseményre.

Újpest polgármestere ezután Facebookon kezdte el keménykedni, miszerint „neonácik jönnének Újpestre”, amire először is azt írta, „na azt próbálják meg”.

„Jönnének a bakancsaikkal, a bomber dzsekijükkel, a gót betűs felirataikkal. És már nemcsak a náci eszméket, hanem a putyinizmust is dicsőítik. Mondjuk nagy különbség nincs a kettő között”– írja posztjában Déri Tibor, hozzátéve, hogy azonnal felhívta a tervezett helyszín üzemeltetőjét, mert „rafkósak a nácik, sosem verik előre nagy dobra, hogy miért bérelnének ki egy termet vagy egy kerthelyiséget”.

Déri azt írta, szólt, hogy „senki nem adhat teret ilyen rendezvénynek”, illetve hogy „minden létező önkormányzati eszközzel” megakadályozzák „a bakancsos hordák megjelenését”. Bejegyzését azzal zárta, beszélt az újpesti rendőrkapitánnyal is, hogy mindent megtesznek azért, „hogy a nácik ne csak Újpestet, de az egész várost messzire elkerüljék”.

A német hatóságok 2023 szeptemberében tiltották be a Hammerskins németországi szervezetét, és házkutatást tartottak többtucatnyi tag otthonában. A német belügyminisztérium a Hammerskins tevékenységéről azt közölte szeptemberben, hogy „elsősorban szélsőjobboldali és antiszemita zenék terjesztésében, szélsőjobboldali koncertek szervezésében és szélsőjobboldali merchandise árusításában nyilvánul meg”. A Blood and Honour németországi ágát már 2000-ben törvénytelennek nyilvánították, azóta rendőrhatósági módszerekkel üldözik.

Déri is valami ilyesmire vágyik most, betiltani, ami nem tetszik, esetleg be is zárni a másként gondolkodókat.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Adolf Hitler ceruzájáért 5400 fontot adtak egy árverésen, ami miatt a zsidó-liberális sajtó a teljes glóbuszon ajvékolt egy sort.

A második világháború lezárást követő vérgőzös évek feltárása, megismertetése a nyilvánossággal, valahogy elfelejtődött az 1990-es "rendszerváltozás" óta.

A frankfurti zsidó szupremácisták Németországban elsőként indítottak el egy olyan alkalmazást, amely az antiszemiták elleni küzdelemben segít azáltal, hogy figyelmezteti a zsidókat a potenciális „biztonsági fenyegetésekre”.

„Vádat emeltek négy férfival és egy nővel szemben, akik egy marokkói férfira a származása miatt támadtak rá” – közölte a Fővárosi Főügyészség az MTI-vel.

Megvonta az állami támogatást a következő hat évre a német alkotmánybíróság a zsidó-liberális sajtóban „neonáciként” számon tartott Die Heimat nevű párttól.

Túlságosan roncsolódtak azok a kéz- és lábnélküli emberi csontvázak, amelyekre Hitler keleti fronti főhadiszállásánál, a mai Lengyelország területén leltek, így lehetetlen megállapítani az áldozatok kilétét, illetve haláluk okát.

Az NZóna Podcast tematikus Homo Viator sorozata ezúttal az 1945-ös budavári kitörést és a Becsület Napját vizsgálja világnézeti szempontból.

A német hazafit a rendőrség szerint „a migránsok elleni gyűlölet vezérelte”, külföldről származó, invazív hátterű szomszédait akarta felrobbantani.

1944. augusztus 23-án Románia hivatalosan kapitulált, és hátba támadta addigi szövetségeseit, a német és magyar csapatokat.

A biztonsági erők több száz fegyvert, valamint horogkeresztes zászlókat és kellékeket foglaltak le Ausztriában hazafias motorosokhoz köthető ingatlanokban.

Tetovált „náci” jelképek miatt két és fél évi felfüggesztett szabadságvesztéssel zárult egy három évvel ezelőtti ausztriai nyaralás egy magyar férfi számára. Az illető vesztét az okozta, hogy egy tónál fürdőruhára vetkőzött.

Egy 28 éves mississippi férfi ellen szövetségi vádat emelnek, mert zsidóknak telefonált Adolf Hitlerrel és a holokauszttal kapcsolatban.

„A közelgő győzelem lehetőséget ad Németországnak az európai zsidókérdés megoldására, ami véleményem szerint kötelességünk is. A kívánatos megoldás: minden zsidót kitenni Európából.

A második világháború végén számos német választotta azt, hogy meghal a gyermekeivel együtt, de ők nem kegyetlen szörnyetegek voltak.

1945. május 9-én kényszerítették térdre a Szövetségesek a Nagynémet Birodalmat, azonban arról nem szokás beszélni, mi mindennel járt ez a győzelem.