Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A német hazafit a rendőrség szerint „a migránsok elleni gyűlölet vezérelte”, külföldről származó, invazív hátterű szomszédait akarta felrobbantani.

A kelet-németországi Halle városában őrizetbe vettek egy patrióta férfit, akinek lakásán pokolgépet találtak, közölték a helyi hatóságok az MTI szerint. A 36 éves férfi ellen később vádat emeltek robbanószer illegális használatának címén, miután a rendőrség a megelőző nap átkutatta a gyanúsított lakását és rálelt a működőképes pokolgépre.

A férfit a rendőrség szerint „a migránsok elleni gyűlölet vezérelte”.

A helyi sajtó beszámolója szerint a férfi külföldi szomszédainak felrobbantásával fenyegetőzött. A rendőrség közölte, hogy szemtanúk tettek bejelentést szombaton arról, hogy a férfi idegengyűlölő megjegyzéseket tett járókelőkre és fegyverrel fenyegette őket egy lakásból. Amikor a rendőrség átkutatta a lakást, a férfit illuminált állapotban találták, míg a fegyverről kiderült, hogy játékpisztoly. Ugyanakkor a rendvédelmi szervek tagjai több gyanús szerkezetre lettek figyelmesek, amelyek miatt riasztották a tűzszerészeket, akik egy robbanószerek észlelésére kiképzett kutyával vonultak ki a helyszínre.

A rendőrség hozzátette, hogy a szakemberek még vizsgálják, mekkora pusztítást okozhatott volna a pokolgép. Mintegy ötven lakónak kellett ideiglenesen óvintézkedés gyanánt elhagynia otthonát az időközben ártalmatlanná tett szerkezet megtalálása nyomán.

Németországban 2014 óta 81,2 millióról 84,1 millóra nőtt nőtt a népesség a Szövetségi Statisztikai Hivatal (Destatis) jelentése szerint. Ezen belül 2014 vége és 2022. június 30. között 4,4 millióval, 12,8 millióra nőtt a Németországban élő külföldiek száma, arányuk pedig már 15 százalékos a teljes lakosságon belül. Jelentősen, 1,5 millióval, 72.8 millóról 71,3 millióra csökkent ugyanebben az időszakban a német útlevéllel rendelkezők száma. 

Folyamatosan érkeznek a bevándorlók Szíriából, Irakból és Afganisztánból, Európán belülről pedig  Romániából, Bulgáriából, Lengyelországból és Ukrajnából. A bevándorlás 2022 első felében rekordot ért el, összesen 1,4 millió külföldi érkezett az országba, köztük 740 ezren voltak az ukránok. A Szövetségi Statisztikai Hivatal adatai azt mutatják, hogy a bevándorlók fiatalabbak, mint a németek, és lényegesen több körükben  munkaképes korú, ennek ellenére nagyon eltérően képviseltetik magukat a munkaerőpiacon.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A gyűjtőtáborba kerülésünk után napokon belül szájról szájra járt a hír, hogy itt kapjuk meg azt az igazoló papírt, amivel biztonságosan hazaindulhatunk. 

Joe Biden amerikai elnök a „zsidó örökség hónapja” alkalmából a Fehér Házban rendezett eseményen elítélte az „antiszemitizmust” és megerősítette Izrael támogatásának politikáját.

Az NZóna Podcast tematikus Homo Viator sorozata ezúttal az 1945-ös budavári kitörést és a Becsület Napját vizsgálja világnézeti szempontból.

Miért maradnak le a férfiak – konkrétan a fehér férfiak Nyugaton – manapság jobban, mint valaha? Vagy lemaradnak a nőkhöz képest, vagy egyszerűn teljesen kiesnek a társadalomból, olyannyira, hogy egyesek kezdik a gyengébb nemnek nevezni őket.

Az 1945 előtti korszak egyik legtisztább, legnagyobb képességű magyar államférfia, Bárdossy László volt az első, aki vértanúhalált halt a Rákosi Mátyás és Nagy Ferenc által állított kivégző oszlopok előtt.

Zsidó-liberális hisztéria vezette fel a Bayern München és az olasz Lazio visszavágóját, aminek a tétje negyeddöntőbe jutás a Bajnokok Ligájában.

A gyűlést az egyik római lakótelepen rendezték az Olasz Szociális Mozgalom (Movimento Sociale Italiano) nevű fasiszta ifjúsági szervezet két tagja 1978-as meggyilkolásának emlékére.

„Ezzel az aláírással a német nép és a német haderő, tetszik vagy sem, a győztesek kezébe adta magát” – mondta Alfred Jodl vezérezredes Dwight D.Eisenhower tábornoknak, a szövetséges haderők európai főparancsnokának reimsi főhadiszállásán, 1945. május 7-én.

A szovjet hadsereg katonái 1945. január 17-én hurcoltak el budapesti lakásomról, a Fővámtér 8. alatti épületből.

1945. február elejére a neuhammeri táborban kiképzés alatt álló magyar hadosztályok (az SS 25. „Hunyadi” és 26. „Hungária” fegyveres-gránátoshadosztályai) által elfoglalt elhelyezési körleteket a szovjet csapatok egyre jobban megközelítették.

Szigorú beléptetés, hatalmas sajtóérdeklődés és csurig telt tárgyalóterem – elkezdődött az antifasiszta támadások tárgyalása a Fővárosi Törvényszéken hétfő reggel.

A Denisz Kapusztyin vezette Orosz Önkéntes Hadtest (RVC) állítása szerint több, Oroszországban végrehajtott támadást vitt véghez 2022-es megalakulása óta, ám nem ő az egyetlen, aki orosz gyökerű, s ukrán oldalon harcoló fegyveres csoportot vezet.

A mai Németországban és Ausztriában rendkívül veszélyes vállalkozásra adja a fejét az, aki úgy gondolja, megpróbál kiállni hazája és népe mellett, és ilyen irányú aktivizmust folytat. 

Az idahói rendőrség elfogta az Aryan Knights (Árja Lovagok) két tagját, Skyler Meade-t, aki a börtönkórházból szökött meg társa, Nicholas Umphenour segítségével – írja a BBC.

Egy hazafias zenekar a „fehér hatalomról” és az „árja végzetről” zenélt egy orosz katonai bázison – rémüldözik az estéről készült videó láttán az amerikai zsidó-liberális Vice magazin.

A 350 kilós német birodalmi sas bronzszobrát, amely a Graf Spee nehézcirkálót díszítette egykor, még 2006 elején emelték ki a tengerből Uruguay partjainál.