Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Manapság valószínűleg a „holokauszt tagadása” és a „náci bűnök kisebbítése” miatt beperelnék Mihail Gorbacsovot, ha most vallaná be, hogy nem a németek, hanem a szovjetek mészároltak Katynban.

A bolevisták által felkészített „hiteles szemtanúk” százai állították negyven éven át, hogy a Nürnbergben kivégzett német vezetők voltak felelősek a népirtásért. Majd 1989-ben kinyitották az archívumokat, amelyek alapján át kellett írni a történelemkönyveket. 

1943. áprilisában a Német Távirati Iroda jelenti: A meggyilkolt lengyel tisztek ügye továbbra is foglalkoztatja a vizsgálattal megbízott illetékeseket.

A holttestek kilétének megállapítása lengyel hozzáértők közreműködésével tovább tart. Azonkívül széleskörű vizsgálat indult a tanúk beható kihallgatása és szemtanúk pontos feljegyzései alapján is. A kihallgatott egyének egyöntetűen vallják, hogy a lengyel tisztek gyilkosai egytől egyig zsidók voltak, és a GPU kivégző csapatai felett zsidó tényezők parancsnokoltak.

 Azt a megállapítást, hogy a hadifogoly lengyel tiszteket zsidó GPU-ügynökök lőtték agyon, a vallomások alapján a következő részletekkel egészítik ki illetékes helyen: A szmolenszki GPU-biztosság volt alkalmazottainak vallomása szerint a GPU vezetősége 1940. márciusában és áprilisában a 12 000 lengyel tiszt katyn-erdei agyonlövetésekor több biztost küldött ki a minszki GPU-biztosságról.

A szmolenszki biztosi hivatalból a vallomások szerint négy GPU-tisztviselőt küldtek ki a lengyel tisztek agyonlövetésére, Lew Rybakot, Chaim Finberget, Abram Borisszovicsot és Pável Borzdinszkit. A gnesdowei pályaudvaron vették át a fogolyszállítmányokat, és onnan a kivégzés színhelyére kísérték. Később azzal hencegtek ezek a GPU-tisztviselők, hogy 17 éves lengyel zászlósok keservesen sírni kezdtek kivégzésük előtt, és nagy pénzeket, valamint értéktárgyakat kínáltak nekik, amelyeket csizmájukba varrva takargattak, ha megmentik életüket.

(1943. április 15. MTI - Berlin)

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

1945 február 13-án, nem sokkal este 10 óra előtt a nyugvóra készülő szász főváros, Drezda, „az Elba parti Firenze” belvárosának ablakai remegni kezdtek a város fölé berepülő brit bombázókötelék motorjainak egyre jobban erősöd, vészjósló basszusától. 

Gyászhírek és gyásztáviratok a gyászkeretes újságokban, sírva dolgozó munkásnők a hangulatjelentésekben, és az időjárás-jelentést is kiszorító rádióközvetítések.

Alig néhány hónappal a harcok után elindult a feleslegessé vált eszközök hasznosítása a megszállt és kettészakított Németországban.

A „punk ötlet” régen az volt, hogy lementek a térre kannás borozni, most meg az, hogy két libsi diáklány kitalálja, miért ne lehetne Emese, a magyarság mitológiai ősanyja fekete.

Diszkréten szállították le a nyomozók Ulain Ferencet a Bécs felé tartó gyorsvonatról. Bár a nemzetgyűlési képviselő és ügyvéd meghallgatása és társainak elfogása minden paláver nélkül történt meg, az ügy mégis nagyot robbant.

Akkor is így köszöntött a tavasz és a március. A budai hegyek felől hideg, még a télre emlékeztető szél söpört végig a pesti utcákon.

Korábban röviden – a „tudományos” értékéhez mérten – már szó esett egy bizonyos Robin DiAngelóról annak kapcsán, hogy az ő agyszüleménye a woke-izmus bibliájának számító White Fragility (Fehér törékenység) című könyv.

Tizenhárom, „szélsőjobboldali mozgalmakhoz tartozó” embert letartóztattak vasárnapra virradóra Párizsban, miközben horogkereszteket festettek a földre a 17. kerületben – közölték a helyi francia hatóságok.

Vasárnap ismét a demokrácia csodálatos működéséről tettek tanúbizonyságot a héber rend őrei az egykori Németországban.

Bár 25 évig népszerű és sikeres polgármesterként hihetetlen lendületet adott Kapfenberg városának, a Franz Feketéről elnevezett stadiont január elsejétől már nem hozzá kapcsolódva emlegetik majd.

A frankfurti zsidó szupremácisták Németországban elsőként indítottak el egy olyan alkalmazást, amely az antiszemiták elleni küzdelemben segít azáltal, hogy figyelmezteti a zsidókat a potenciális „biztonsági fenyegetésekre”.

Ausztráliában hétfőtől életbe lépett a nemzetiszocialista tisztelgés és a nemzetiszocialista emléktárgyak tilalmáról szóló új törvény.

Joe Biden bemutatta az antiszemitizmus elleni küzdelemre vonatkozó stratégiát – írja örömködve a Jersualem Post.

Mecklenburg-Elő-Pomerániában egy 16 éves lányt három rendőr hirtelen kivezetett az osztályból az osztálytársai szeme láttára. A „bűne”, hogy azt írta TikTokon, Németország a hazája, és nem csak egy hely a térképen. A diákot a saját igazgatója jelentette fel, a rendőrség agymosást is végez rajta, írja a Kuruc.info a Junge Freiheit nyomán.

Több tízezer zsidó és zsidószimpatizáns vonult fel Izrael mellett Washingtonban, ám ez nem mindenkinek volt kedvére.